Presentadas las fechas para el emac

El cinquè aniversari de la cita cultural borrianenca ‘emac.’ tindrà lloc entre els dies 14 i 16 de febrer, amb el CMC La Mercé de Borriana com a escenari en tots els espais que s'han creat des de l'inici de la cita cultural, escenari jardí, escenari amfiteatre, zona gastronòmica en la plaça la Mercé, la zona expositiva en el claustre i els tallers en la sala dels espills.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, i el director de l’emac, Vicent Tormo, han presentat les dates de la que serà la cinquena edició del festival i ja estan treballant conjuntament per oferir un cinquè aniversari «ple d’activitats, art de primer nivell i música d’avantguarda», ha explicat Tormo.

Per la seua banda, Granel ha destacat que el cinquè aniversari «confirma que es tracta d'una aposta cultural que va nàixer com a pionera, i que ha obert un espai musical i artístic que mai abans s'havia aconseguit a Borriana, i seguirem treballant perquè estiga present».

Cal recordar, que ‘emac.’ és un esdeveniment cultural i d'espais contemporanis gratuït relacionats amb la música i les arts, una fira d'art amb programació musical tant en format concerts com sessions de dj’s en tres dies realment intensos a Borriana.

Com ja és tradicional, al mes de novembre es donarà a conèixer el cartell complet de la part musical. D'altra banda, per a participar en el conegut com emac.art s’obrira una convocatòria pública i serà necessari enviar un correu electrònic a borrianaemac@gmail.com amb un portafoli de l’artista, proposta expositiva i motivació per a participar, el termini per enviar sol·licituds començarà a finals de setembre.

Per altra banda, ‘emac.’ ha començat una línia de col·laboració amb la Regidoria de Cultura en la celebració de concerts de música al Teatre Payà, amb l'objectiu de donar a conèixer el segell ‘emac.’ més enllà de les dates del festival.