Cuarteto Nel Cuore ha sigut el guanyador del VI Concurs de Música de Cambra Ciutat de Borriana de la Modalitat B amb un premi d'un concert remunerat en 2.000 euros. Quartet A Piacere han quedat segons, amb un concert remunerat amb 800 euros.

 

 

 

En la Modalitat A, Trio Tamissos i Quintet al Vent premi compartit amb un premi de 350 euros. Per la seua part, Quintet al Vent han aconseguit el Premi Local valorat en 200 euros format majoritariament per membres de la localitat.

 

El jurat ha destacat el gran nivell en la sisena edició del concurs amb músics professionals. L'alcaldesa, Maria Josep Safont, i el regidor de Cultura, Vicent Granel, han entregat els premis.

 

Granel ha destacat “ el treball realitzat pels músics, que han oferit autèntics concerts de primer nivell que Borriana ha disfrutat", a més d'anunciar la celebració de la setena edició per a l'any que ve.

 

 L'Agrupació Filharmònica Borrianenca ha organitzat un any més el concurs de música de cambra que comença a tindre un renom en el panorama musical valencià.