La Regidoria de Cultura ha celebrat aquesta setmana la resolució de l'onzena edició del concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa de Borriana 2016. El cartell presentat per Amparo Saera Vila ha obtingut el primer premi dotat amb 300 euros, i Juan Vicente Fabregat Breva ha aconseguit un accèssit.

 

El concurs ha rebut fins a deu propostes gràfiques per il·lustrar les festes de la Setmana Santa de Borriana 2016. El jurat, format pel regidor de Cultura, Vicent Granel, la presidenta de la Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa, Isamer Blasco, Juan Bertran, vicepresident de la junta, Pedro Cid, Consiliari de la Junta, i Vicent Guerola, com a professional del disseny i arts gràfiques, han decidit per unanimitat concedir el premi al treball d'Amparo Saera.

 

Pregó de Setmana Santa 2016

 

Dissabte que ve a les 19.30 hores, la parròquia de Maria Auxiliadora acollirà el Pregó de Setmana Santa de Borriana amb el concert de l'Orquestra Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca i el Cor Carnevale, com a inici de les festes religioses en la localitat.