App per a comunicar incidències de via pública i rebre les notícies de l’Ajuntament al mòbil

L'Ajuntament de Borriana, a través de les regidories de Participació Ciutadana i Transparència i de Via Pública, ha desenvolupat una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils de comunicació d’incidències de via pública, informació municipal i participació ciutadana: Borriana Connecta.

En este vídeo s’explica com funciona l’aplicació Borriana Connecta.

L'aplicació permet als veïns i veïnes notificar directament a l'Ajuntament, en temps real diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes que puguen trobar en la localitat, i també enviar suggeriments sobre millores dels espais públics.


Borriana Connecta ja es pot descarregar en l’App Store i en Google Play.

Gràcies al seu sistema de geolocalització, s’ubica la situació exacta on s'ha detectat la incidència. Es pot fer una fotografia o triar-ne una prèvia de la galeria, i en l'apartat d'observacions es té l'opció de descriure els detalls de la incidència.

Només cal fer uns passos molt senzills i la comunicació arriba directament al responsable municipal de l'àrea corresponent, que t’informarà quan s’haja resolt la incidència.

Borriana Connecta és un servei totalment gratuït a través del qual la ciutadania contribueix a millorar el funcionament dels serveis municipals proporcionant als tècnics la informació necessària per a mantindre  el municipi en bon estat.

Borriana Connecta és també una eina que facilita als responsables municipals tota la informació sobre les incidències registrades a la localitat i permet millorar la seua gestió i coordinació amb els diferents proveïdors de servicis.

Borriana Connecta inclou un apartat de bans municipal amb informació d’interés i les notícies locals amb tota l'actualitat de l'Ajuntament.


També disposa d’una completa guia de comerços locals per sectors, en què s’indica la seua ubicació, telèfon i una breu descripció de l'activitat. Esta guia és dinàmica i amb cada actualització de l’aplicació s’hi incorporaran noves empreses i establiments comercials.

A més, també ofereix un apartat de telèfons i adreces d'interès, una agenda d'esdeveniments i activitats i la possibilitat de rebre avisos de recordatori.
 
Borriana Connecta és una aplicació d'informació i participació ciutadana que l'Ajuntament de Borriana posa a les teues mans.

Per al regidor de Participació Ciutadana, Transparència i Noves Tecnologies, Christopher del Moral «Borriana Connecta obri una nova via de comunicació directa entre la ciutadania i l’administració municipal, en concret, amb els serveis de via pública, que d’una manera àgil i senzilla possibilita a qualsevol persona col·laborar activament en la millora de les labors de manteniment de Borriana, i aporta, a més, el valor afegit de poder rebre les notícies al mòbil o una guia de comerços que s’implementarà en la pròxima actualització.»

Per la seua part, el regidor de Via Pública, Vicent Aparici, considera que «esta aplicació ens va a ajudar a realitzar millor la nostra feina i el funcionament del servici que prestem a tots els veïns i veïnes. Vull animar a la ciutadania a utilitzar esta app perquè amb això contribuirem a millorar l’estat del nostre municipi.»

Descarregeu-vos l’aplicació en l’App Store i en Google Play.Enllaços:

Vídeo: https://youtu.be/q8-yZtEsnrY

App Store: https://itunes.apple.com/es/app/borriana-connecta/id1093623782?l=ca&mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vicopo.com.borriana