• Susana Fabregat també ha visitat les instal·lacions de Creu Roja en la localitat de la Plana Baixa

Burriana (19.12.23).- La delegada del Consell en Castelló, Susana Fabregat, i l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, han mantingut una reunió de treball a l'ajuntament d'esta localitat. En la trobada s'han abordat els projectes i inquietuds dels veïns d'este municipi de la comarca de La Plana Baixa.

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, ha transmés les necessitats que té el municipi en diferents àrees com la sanitat i la cultura, però sobretot ha posat l'accent en el nou institut Jaume I “és una necessitat per a tots els nostres veïns, per això volem agrair la presència de la delegada del Consell, Susana Fabregat, així com el seu interés i compromís perquè este projecte es faça realitat”.

En este sentit s'ha pronunciat també la delegada del Consell en Castelló, qui ha posat en valor el compromís del Consell del president Carlos Mazón amb un projecte que millorarà “la qualitat de vida dels seus veïns” i “generar oportunitats”.

L'educació i la sanitat són una prioritat per a este Consell i en el cas de Burriana “el nou institut comptarà amb un pressupost de més de 13,5 milions d'euros, de fet, este any pròxim hi ha assignat un milió i mig d'euros per a començar com més prompte millor la seua construcció i que prompte siga una realitat. Hui dia, ja s'han invertit quasi 4 milions d'euros” ha declarat Fabregat.

Els pressupostos del Consell per a 2024 a la província de Castelló, contemplen una inversió en infraestructures educatives per valor de quasi 20 milions d'euros.

Després de la reunió, Susana Fabregat i Jorge Monferrer, s'han traslladat a la seu que Creu Roja té en el municipi. Allí, al costat de la presidenta provincial de l'entitat a Castelló, Mari Cruz González, han recorregut les instal·lacions i comprovat el treball que realitzen els seus voluntaris

La presidenta de Creu Roja ha volgut agrair “l'interés de la delegada del Consell per conéixer en persona la realitat que viu l'organització i el treball que amb tanta passió i afecte exercim”

El Centre de Creu Roja a Buriana és pioner en el desenvolupament del projecte “Mentora” l'objectiu de la qual és la reinserció social laboral de joves sense tutela.