L'Ajuntament ha augmentat les partides pressupostàries de pilota valenciana per a la posada en marxa de l´escoleta i l'organització de diverses partides a l'any, així com la partida del CD Burriana després del seu ascens de categoria

 

Burriana (19.12.23).- L'Ajuntament de Burriana ha posat de manifest el seu compromís amb l'esport local en els pressupostos de 2024, uns fons de caràcter expansiu que ascendeixen a 40 milions d'euros. En aquest sentit, el consistori ha augmentat la inversió en algunes partides pressupostàries pertanyents a l'àmbit esportiu, ja que és considerat com un element clau per al benestar i la cohesió social a Borriana.

Després de l'ascens del CD Burriana, l'Ajuntament ha incrementat la partida pressupostària de l'equip de futbol en 10.000 euros, així com la partida de pilota valenciana, a fi d'organitzar diverses partides a l'any i posar en marxa l´escoleta per a fomentar aquest esport juntament amb la Federació de Pilota Valenciana.

També cal destacar el manteniment i conservació de les instal·lacions esportives, que s'ha reforçat en 30.000 euros, passant a comptar amb un total 100.000 euros en l'any vinent. Sota la mateixa premissa, s'han incrementat altres partides com la del material d'oficina del servei d'esports, les despeses comunes d'activitats esportives o vestuaris, entre altres.

Per part seua, el grup d'acció local de pesca continuarà comptant amb la subvenció de Galp, per valor de 5.000 euros, per a continuar amb la realització de les activitats i competicions esportives. També es manté altres ajudes econòmiques destinades a entitats esportives, trofeus i esportistes, d'igual mode que el conveni amb el Club Triatló Burriana i el Club Futbol Salesians, entre altres despeses corrents.