L'objectiu del taller és donar a conéixer les eines de disseny, publicitat i comunicació per a exercir en la teua pròpia empresa de Community Manager

Burriana (17.10.23).- L'Ajuntament de Burriana ha iniciat un programa de suport al comerç minorista amb l'objectiu d'ensenyar a través d'un taller les eines de disseny bàsiques necessàries per a exercir com Community Manager. El curs està dirigit a comerciants, pimes i emprenedors i tindrà una duració de quatre hores que seran impartides en dos dies, el 17 i 18 d'octubre, en horari de 14:30h. a 16:30h. La formació és totalment gratuïta, sent necessari acudir presencialment al saló de plens de l'ajuntament amb un telèfon intel·ligent o tauleta, i la instrucció per part del professorat estarà centrada en eines de disseny, programació i mesurament, coneixements bàsics de publicitat i màrqueting, redacció de notes de premsa, publicitat en plataformes i Youtube. El taller és finançat i organitzat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, la secretària d'Estat de Comerç, la Cambra de Comerç de Castelló i l'Ajuntament de Burriana.

“Burriana està compromesa amb la formació permanent i el foment de la digitalització de les petites i mitjanes empreses que conformen el nostre comerç local i de proximitat. El taller dotarà de les eines necessàries als emprenedors i pimes de la ciutat perquè puguen exercir com Community Manager, manejant la comunicació de l'empresa o marca, i d'esta manera donar major visibilitat als seus productes en la cerca de majors beneficis”, ha valorat la regidor Polítiques Actives d'Ocupació, *Suni Fandos.