L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha visitat ja tres barris de la ciutat on s'ha reunit amb els veïns per a conéixer les seues inquietuds i necessitats. Així, els residents de la Fira, la Serratella i l'Associació de veïns del Port han traslladat algunes de les actuacions més urgents a escometre en cada zona perquè l'Ajuntament les puga dur a terme.

Per part dels residents de la Serratella s'han realitzat peticions respecte a la lluita contra els mosquits, la revisió del mobiliari del parc infantil, la instal·lació d'espills en determinats creus de visibilitat reduïda, la limitació de la velocitat en alguns camins, el pla de la marjaleria, les millores en el camp d'esports, la instal·lació dels caragols d'Arquimedes o l'arranjament de l'aire condicionat del polifuncional.

Quant a l'Associació de veïns El Port, un dels temes centrals del debat ha sigut la celebració de l'Arenal Sound, sobre la qual cosa els assistents a la reunió amb l'alcalde van manifestar el seu malestar respecte als estacionaments, l'ocupació dels espais públics, l'accés restringit a les platges o la molèstia dels sorolls provocats pel muntatge d'escenaris.

Un altre dels assumptes sobre els quals s'ha posat l'accent ha sigut la necessitat de construir el Centre de Salut del port, així com la limitació de velocitat d'uns certs camins com el Ecce-Homo, el trasllat de la zona de minusvàlids a la vorera dels serveis per funcionalitat o l'adequació de l'acabada d'inaugurar Biblio-Port.

Sense oblidar la primera visita al barri de la Fira, on els habitants van comunicar algunes millores imprescindibles com l'arranjament del parc infantil, mitjançant la col·locació de tanques que augmenten la seguretat dels xiquets i xiquetes i la instal·lació de nou mobiliari, o la problemàtica existent amb el punt de recàrrega elèctrica de vehicles, l'eixida dels quals s'efectua en la pròpia vorera suposant un perill per als més xicotets.

“Cada vegada són més els ciutadans que s'interessen per la iniciativa i col·laboren activament amb nosaltres per a establir un diàleg fluid i buscar les millors solucions a les seues necessitats”, ha afegit Monferrer.