El Club Nàutic de Burriana ha presentat aquest divendres la XXV Setmana de la Mar, una tradició de la localitat que enalteix l'activitat esportiva en el millor paratge natural de Borriana: la mar. L'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, ha protagonitzat l'acte d'inauguració en el qual s'ha donat pas a la programació que reuneix cada any a desenes de participants i embarcacions en les diferents proves.

El primer dia de la setmana ha començat amb la presentació del XLI Trofeu de Pesca “Ciutat de Burriana”, el lliurament de l'esment socis de número amb 30 anys de filiació i el lliurament de trofeus del XXX Campionat de Vela. Després d'això, la jornada va concloure amb la 1a eixida nocturna de la competició de pesca donant pas a la programació del dissabte que inclou actes com l'eixida de busseig de la secció subaquàtica CNB, el campionat de natació infantil per edats o el popular ‘Pa i Porta’ que tindrà lloc tots els dies a les 21 hores.

Durant la setmana es duran a terme activitats per a totes les edats, com a concursos de dibuix infantils, campionat femení de raimundino, gimcana infantil en el recinte de la piscina organitzada per Monitors Animació, eixides de busseig nocturna, competicions de pesca per als més xicotets, activitats en la piscina municipal o berenars populars per a tots els participants de les proves, entre altres.

L'últim dia se celebrarà l'acte de clausura d'aquesta XXV Setmana de la Mar amb el lliurament de trofeus de totes les activitats i en finalitzar, els assistents podran gaudir del Berenar Popular amb Tardeo i una actuació musical en viu.