Aquesta renovació inclourà la modernització de les instal·lacions existents i la substitució  de les lluminàries per llums LED

L'Ajuntament de Burriana ha mantingut una reunió amb l'empresa auditora Auditesa amb l'objectiu d'iniciar el procés de licitació per al nou contracte de subministrament de llum. Durant la trobada, s'han abordat les inquietuds plantejades a l'actual equip de govern pels ciutadans durant la campanya electoral, especialment en relació amb la falta i deficiència de la il·luminaciò en diferents zones del municipi.

Una de les premisses expressades per l'equip de govern en la licitació  és millorar el servei d'il·luminació de Burriana, al mateix temps que es busca reduir el cost per a l'Ajuntament. Conscients de la importància d'optimitzar els recursos públics, es busca aconseguir un equilibri entre la qualitat del servei i l'eficiència ecoòmica.

En aquest sentit, es contempla l'augment de punts de llum i la intensitat lumínica, amb l'objectiu de brindar un entorn més segur per a tots els ciutadans. Així mateix, s'implementaran mesures que permeten reduir el cost del subministrament elèctric, beneficiant així a l'economia local i a les butxaques dels veins i veines

L'Ajuntament té previst dur a terme la licitació del nou contracte pròximament, establint una duració de quinze anys. Aquesta renovació inclourà la modernització de les instal·lacions existents i la substitució de les lluminàries per llums LED, una tecnologia més eficient i sostenible.

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha declarat: "Continuem complint amb el promés des d'un inici, la millora del servei d'il·luminació en el nostre municipi és una prioritat per a aquest equip de govern”. “Estem compromesos a oferir als ciutadans de Borriana un entorn segur, eficient i ben il·luminat”, ha afegit.