Després de la votació de les comissions falleres, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, ha comunicat l'elecció directament per telèfon a les dues candidates triades

Dos joves i dues xiquetes optaven al càrrec de regina fallera de Burriana 2024

En una cerimònia emotiva, Laia Molina Suárez i Anna Solá han sigut triades com les Regines Falleres de Burriana per al pròxim exercici de 2024. Després d'una setmana d'incertesa i expectació, les dues candidates van ser seleccionades entre dos joves aspirants al càrrec de Regina Fallera i dues xiquetes aspirants al càrrec de Regina Fallera Infantil.

El Saló de Plens Municipal es va quedar xicotet per a albergar a tots els assistents que es van congregar per a presenciar l'anunci de les regines. L'elecció es va dur a terme després d'una cerimònia de votació en la qual van participar els presidents i presidentes de cadascuna de les díhuit comissions falleres, així com la regidora de Falles, Paloma Boix.

Posteriorment, també en el mateix Saló de Plens, l'alcalde de Burriana, i la secretària de l'Ajuntament han obert l'urna i han realitzat l'obertura de sobres, a diferència d'anys anteriors que es realitzava en una sala contigua, per a conéixer el resultat de les candidates elegides. L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, va tindre l'honor de comunicar per telèfon a Laia Molina Suárez de la Falla Societat Barri de la Vila i Anna SoláPiera, de la Falla Societat Club 53, la seua elecció com a Regines Falleres de les festes josefines de 2024.

Totes dues joves compleixen el seu somni en convertir-se en les màximes representants de les Falles de Burriana. Laia Molina Pérez i Anna Solá Piera han demostrat la seua passió per la tradició i la cultura fallera, així com el seu desig de representar a la seua ciutat d'una manera digna i festiva. Amb la seua elecció, s'espera que aquestes joves siguen ambaixadores de les Falles, promovent els valors i la importància d'aquestes celebracions a Burriana.

Després de l'anunci, es va organitzar un trasllat oficial de Laia Molina Pérez i Anna Solá Piera des dels seus domicilis fins a l'Ajuntament de Burriana, on van ser rebudes. Així, les regines falleres van ser presentades en un acte, davant la comunitat fallera i les autoritats, que marca l'inici d'un emocionant any ple d'esdeveniments i activitats en honor a les Falles de Burriana.