Amb la finalitat de coordinar els diferents serveis sanitaris, de seguretat, salvament marítim i bombers establits en el planejament que s'activarà dimarts que ve dia 1 d'agost a les 7 del matí

Burriana (28.07.23).- L'Ajuntament de Burriana ha convocat aquest matí una reunió tècnica juntament amb els membres implicats en el pla d'emergències previst per a la celebració del festival Arenal Sound a fi d'ultimar els detalls del mateix i coordinar els diferents serveis organitzats. El pla d'emergència s'activarà dimarts que ve dia 1 d'agost a les 7 hores del matí, tal com s'ha determinat en la reunió.

En la reunió ha sigut present l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, i el regidor de Poblats Marítims , Mario*Trullen, la regidor de Sanitat, Eva Suárez, així com Raúl Amat, Intendent de la Policia Local, la tècnic de protecció civil de la Generalitat Valenciana adscrita a la província de Castelló ,la tècnic de justícia del departament de negociat d'espectacles, al costat dels representants de l'organització del festival i dels serveis sanitaris, de seguretat, salvament marítim i bombers involucrats.

Així doncs, durant la convocatòria s'han aclarit tots els aspectes que conté el pla d'emergències elaborat pel consistori per a l'esdeveniment de l'Arenal Sound. D'aquesta manera, s'ha confirmat que l'operatiu remés per cada institució està correctament organitzat i coordinat amb la resta. Per a això, s'han ampliat alguns aspectes d'interés i s'han establit uns certs criteris d'actuació entre els cossos l'activitat dels quals coincideix.

A més, des de l'Agència Valenciana es facilitaran els mitjans necessaris de comunicació a través de la xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d'Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana (COMDES), que és la infraestructura de telecomunicacions que ofereix la GVA a totes les organitzacions que presten serveis de prevenció, rescat, emergències i seguretat en la Comunitat. Per a això, compta amb 193 estacions base en tot el territori i permet més de 1.445 comunicacions de veu i dades simultànies.