- Quinze nous agents de la Policia Local prenen possessió a l'Ajuntament de Burriana sumant un total de 74 efectius

 

L'Ajuntament ha fet un pas important en el reforç de la seguretat municipal, un dels seus principals objectius de l'equip de govern en la seua entrada al consistori, amb la suma de 15 nous agents al cos. Aquestes noves incorporacions formen part del procés per a cobrir les vacants existents en les categories d'oficial i agent de la Policia Local. D'aquesta manera, s'ha aconseguit una plantilla de 74 efectius per a garantir la seguretat dels ciutadans de Burriana.

La presa de possessió ha tingut lloc a la casa consistorial i ha sigut presidida per l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat per Antonio Ferrándiz, regidor de Seguretat Ciutadana. En l'acte van ser presents també el Cap de Policia Local de Burriana, Raúl Amat, i la inspectora Vanessa Hernández.

Durant l'acte, l'alcalde va donar la benvinguda als quinze agents i els va felicitar pel seu ingrés en el cos de seguretat municipal. Així mateix, ha manifestat la seua gratitud als agents que s'incorporen per mobilitat Yolanda García, Sergio Rosa i David García.

De la mateixa manera, ha expressat el seu agraïment per l'esforç, sacrifici i preparació demostrats pels agents que s'incorporen per torn lliure Antonio Saíz, Isabela Valldeperas, Jorge Gallén, Juan Albiol, Andrea Pons, María Dolores Pérez, Carlos Edo, Rafael García, Alexander García, Héctor Edo, Marc Nebot i Daniel Rubio.

Jorge Monferrer Daudí també va aprofitar l'ocasió per a destacar la labor fonamental que realitza la Policia Local en el municipi. "Agraïm a tot el cos d'efectius de Burriana el seu important treball per a garantir la seguretat dels nostres ciutadans i mediar en la resolució de conflictes", va afirmar.

Els agents estan llestos per a assumir les seues responsabilitats immediatament i atendre les necessitats dels ciutadans. La seua ràpida incorporació garantirà una ràpida resposta davant qualsevol situació de seguretat o conflicte. En aquest sentit, Amat va elogiar “l'excel·lent nivell i la preparació dels nous agents, reconeixent el treball realitzat amb previsió i diligència”.