- Amb major presència d'agents i un vehicle “buggi” adaptat per a la zona

La seguretat a les platges de Burriana augmenta de cara a la temporada estival amb major nombre d'agents de la Policia Local patrullant per la zona i el vehicle “buggi” del qual fan ús per a prestar serveis en les zones de bany. Gràcies a aquest automòbil dissenyat per a caminar en l'arena, ja utilitzat en temporades anteriors, els agents poden arribar allà on siguen demandats els seus serveis amb independència de les dificultats del terreny.

Aquesta mateixa setmana, coincidint amb el començament de la temporada estival, la Policia Local ha iniciat els serveis a la platja i amb previsió que es prolongue fins a setembre. L'horari del servei policial a la platja és de 10 h del matí a 20 h de la vesprada de dilluns a diumenge. Així mateix, els agents donaran suport al servei municipal de salvament en platges, l'horari de les quals es recorda que és d'11 h a 20 h, de dilluns a diumenge.

D'aquesta manera, els agents vigilaran conductes com la generació de molèsties mitjançant aparells de reproducció de so, la no presència d'envasos de vidre, la prohibició d'acampar, el respecte de les zones de bany per les embarcacions o la pesca, entre altres.

Per al Cap de la Policia Local de Burriana, Raúl Amat, la “seguretat a banyistes i visitants en la zona de platja és essencial”, així com “vetlar pel compliment de les ordenances municipals, especialment el 'Uso y Disfrute de las Playas' del terme de Borriana".

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, ha afegit que amb aquestes mesures “es pretén que les platges de Borriana siguen un lloc segur i agradable perquè veïns i visitants gaudisquen d'unes de les millors platges de la província".