- Subvencionat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori


El Consorci Gestor del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat avui a Borriana el nou projecte formatiu Reincorpora-T, basat en una formació ceràmica específica adaptada a les necessitats reals del sector i orientada a la inserció laboral de les persones en situació de desocupació.

Concretament, es proporcionarà a l'alumnat els coneixements necessaris per al desenvolupament i impressió de dissenys adaptats a la tecnologia Inkjet. A més en el curs s'explicarà l'evolució de la producció ceràmica fins a la tecnologia actual i l'I+D+I que s'està implementant de cara al futur i es proporcionaran coneixements en emprenedoria i competències digitals.

També, amb l'ajuda d'un tutor es treballaran les habilitats i les aptituds de l'alumnat en l'entorn laboral i entrevistes de treball per a facilitar la reinserció laboral en el mercat professional.

En aquesta primera jornada celebrada en el Centre Municipal de Cultura la Mercè han estat presents l’alumnat, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont; la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Borriana, Esther Meneu, i la gerent del Consorci, Olga Oruña.

El programa Reincorpora-T, subvencionat per GVA Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori, ha obtingut una resposta molt positiva entre les persones en situació de desocupació dels municipis consorciats.