Campaña promocional de comercio de barrio primavera 2021
Nueva campaña promocional de comercio de barrio primavera 2021
  • ‘Fent Barri... Borriana es mou’ es realitzarà, inicialment, entre els dies 22 de març i 22 d'abril
  • En la promoció es repartiran un total de 10 premis de 200 euros entre les persones que compren en comerços adherits

L'Ajuntament de Borriana llança una nova campanya promocional que sota el títol ‘Fent Barri... Borriana es mou’ pretén continuar estimulant i promovent el comerç local i de barri durant la primavera. Amb la finalitat de dinamitzar l'economia de la ciutat i impulsar la creació d'ocupació, perquè per a la regidora de Comerç, Sara Molina, “constitueix un important motor econòmic per a la localitat”.

La nova campanya que es desenvoluparà, inicialment, entre els dies 22 de març i 22 d'abril, constarà d'un sorteig en el qual es repartiran fins a un total de 10 premis de 200 euros, entre les persones que compren en comerços adherits. Una iniciativa que el Consistori torna a posar en marxa “després de l'èxit obtingut en les tres anteriors campanyes promocionals realitzades l'any passat, 2020”, ha assenyalat Sara Molina.

Per a aquesta renovada iniciativa, l'Ajuntament compta amb una inversió de 2.000 euros, i la responsable de l'àrea ha animat la ciutadania a efectuar les compres en els establiments de barri de la ciutat. Alhora que ha recordat els grans esforços que realitzen per a mantindre els seus negocis durant la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, raó per la qual necessiten “el suport dels veïns i les veïnes per a continuar amb la seua activitat i mantindre viva la ciutat”.

Sara Molina ha manifestat que el comerç local “li dóna vida a Borriana i aporta molts llocs de treball, fonamentals per a la recuperació socioeconòmica de la nostra ciutat.” I, per això, ha assenyalat, des del Consistori “hem impulsat mesures de suport amb la finalitat de dinamitzar l'economia local i de promoure la creació d'ocupació”.

En l'elaboració de les bases han treballat conjuntament la Regidoria de Comerç i la Federació de Comerç de Borriana, que també coincideixen a considerar aquesta acció com una “adequada forma de comunicació, animació i dinamització del comerç local”.

Sorteig

El sorteig de la campanya serà públic i se celebrarà el dia 23 d'abril a les 13 hores, a la Sala Plens de l'Ajuntament. Per a la realització del sorteig es prepararan dos caixes, en una de les quals es depositaran les paperetes arreplegades en les urnes de l'Ajuntament i del Mercat, i en l'altra s'introduiran les paperetes amb els noms comercials dels establiments que s'hagen adherit a la campanya.

En primer lloc, s'extraurà de la caixa 1 la papereta de la persona premiada amb 200€ i, a continuació, 2 paperetes de la caixa 2 amb els noms dels establiments en què la persona premiada haurà de realitzar les compres, a més de l'establiment en què li van segellar la papereta premiada; el consum mínim i màxim per local serà de 40 euros i 100 euros respectivament.

Les paperetes dels establiments extrets no tornaran a ser introduïdes novament en la caixa 2, amb l'objectiu que les compres estiguen el més repartides possible. Aquest procés es realitzarà 10 vegades per a determinar la totalitat de les paperetes premiades i dels establiments beneficiaris de les compres previstos en la campanya promocional; a més s'efectuarà una extracció especial per a comptar amb persones i establiments suplents per si passara alguna contingència.

L'import dels premis haurà de gastar-se el dijous de la setmana següent a la realització del sorteig en què el bitllet haja sigut premiat, en horari de 17h a 20h. En el cas de l'hostaleria, la despesa haurà d’efectuar-se entre el dijous i el diumenge de la setmana següent a la realització del sorteig en què el bitllet haja sigut premiat.