Les Reines Falleres de Borriana 2020 rebran el proper dissabte 23 de novembre, l'homenatge del món faller de la ciutat amb un ball d'honor. Les màximes representants del nou exercici faller, Elena Pastor i Julia López, Reina Fallera major e infantil respectivament, seran presentades juntament amb la Cort d'Honor i les Dames de la Ciutat, Falleres Majors, Falleres Majors infantils, Cavallers Acompanyants i Corts d'Honor, en la Llar Fallera a les 23.30 hores.

La nit s'inaugurarà a les 22.45 hores, amb una concentració de les Reines Falleres, Corts d'Honor i comissions falleres a l'Ajuntament de Borriana. Tot seguit, a les 23 hores, s'iniciarà la primera desfilada oficial d'Elena i Julia després de rebre la banda fallera en l'acte d’exaltació que va tenir lloc dissabte i diumenge passat respectivament al Teatre Payà de Borriana.

Un camí allí, realitzaran l'entrada les 19 comissions falleres amb què compta Borriana, el públic acompanyant i, finalment, accediran les Reines Falleres 2020 i la seua Cort d'Honor davant d'un públic entregat i d’empeus que omplirà de gom a gom tota la sala fallera.

Elena i Julia, entraran de la mà dels membres de la Junta Local Fallera i inauguraran el ball amb les primeres notes d'un passodoble al qual immediatament s’uniran la resta de falleres presents. Així començarà aquesta festa tan especial, que no finalitzarà fins ben entrada la matinada.