Torneo internacional de pádel en burriana , febrero 2022
  • Competiran des d'avui i fins al diumenge dia 20 de febrer per un total de 24.000 euros en premis

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit la presentació oficial del Torneig Internacional Fip Gold Borriana de pàdel en les instal·lacions de l'organitzador Espadel, en el qual competiran al voltant de 250 parelles de diversos països, per un total de 24.000 euros en premis.

A l'acte de presentació del torneig, organitzat per Espadel Borriana juntament amb PadelCV i la Federació Internacional de Pàdel, han assistit també per donar el seu suport el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, i la regidora de Turisme, Sara Molina.

Es tracta d'un campionat amb seus a Estocolm, Roma, Dubai, Bari i Borriana, que compta amb els millors jugadors mundials del quadre masculí i femení, de les principals potències del pàdel, com l'Argentina, Itàlia, França, Espanya, Holanda, Suècia, Àustria, Portugal, i Rússia. Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Borriana, la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso i el patrocini de satine entre altres empreses.

La fase prèvia se celebrarà en les instal·lacions d'Espadel els dies 14, 15 i 16 de febrer i el quadre final en el Poliesportiu la Bosca els dies 17, 18, 19 i 20 de febrer; que, a més, serà retransmés per a 18 països a través de diferents cadenes de televisió. El dijous dia 17, divendres 18 i dissabte 19 es jugarà de matí des de les 10h i de vesprada a partir de les 17h. El diumenge serà la final en horari de matí a partir de les 10h.