Vuelve la Vuelta ciclista  a Burriana

La volta ciclista a Espanya tornarà divendres que ve 30 d'agost a recórrer els carrers de Borriana en la setena etapa de l'edició de 2019. Una visita que comptarà a més amb l'atracció de la caravana que acompanya la Vuelta i que farà una parada a la ciutat, perquè els veïns i les veïnes s'acosten fins a la zona, segons ha assenyalat el regidor d'Esports i Via Pública, Vicent Aparisi.

Primer serà la caravana amb els patrocinadors de la Vuelta 2019 la que arribarà a la ciutat amb una parada prevista per a les 13.15h, aproximadament, i després passaran pels carrers del municipi els ciclistes sobre les 14.45h, els quals travessaran part del municipi des de Castelló, per a continuar cap a Nules.

Prèviament al pas dels ciclistes, la comitiva composta per uns 40 vehicles publicitaris, farà una parada en la zona del Pla on romandrà al voltant d'una hora repartint regals a les persones que s'acosten.

La Vuelta entrarà en el nucli urbà pels carrers Major, Encarnació i camí d'Onda. Tots aquests vials estaran tallats al trànsit durant dos hores aproximadament.

Aparisi ha assegurat que el Consistori té tots els dispositius necessaris “preparats i llestos” perquè divendres, “la seguretat i l'espectacle estiguen garantits i Borriana es bolque en una Vuelta que torna a la nostra ciutat dos anys després".

Així mateix ha destacat el protagonisme que tindrà Borriana durant la celebració de la jornada esportiva perquè es tracta de “l’esdeveniment ciclista per excel·lència a nivell nacional i que tornarà a situar la nostra ciutat en l'aparador tenint en compte que és una de les carreres ciclistes referents en el calendari internacional”.

També ha assenyalat que la Vuelta retorna al municipi després de dos anys i de nou, “gràcies al treball de persones com Kiko Garcia que ha apostat fort per aqueix disseny de carrera”.

Per a Aparisi, que els ciclistes travessen els carrers del municipi suposa “la millor manera de convertir en un espectacle el pas de corredors i d'acostar i implicar el públic en la promoció d'un esport tan arrelat a Borriana com el ciclisme".