campeonato deporte adaptado

Ángel Vicent Leiza, de Borriana i amb tan sols 10 anys, ha participat aquest passat cap de setmana en el Campionat Nacional Liberty de Joves Promeses de l'Esport Adaptat, a Madrid, competint en les disciplines de 60 metres llisos i llançament de pes (2 kg), coronant-se com a guanyador d'Espanya de totes dues en la seua categoria T38.
Ángel pertany al Club d'Atletisme de Vila Real, on els seus entrenadors Dani i Andrea realitzen una gran labor amb ell, ja que aquest col·lectiu exigeix una professionalitat i un carisma especial. Cal destacar, també, el gran treball que fan diàriament el seu fisioterapeuta Celia i els seus professors d'educació física Raúl i Juan en el seu col·legi CEIP Novenes de Calatrava.
Hem de recordar que Ángel Vicent Leiza ja va ser reconegut com a millor esportista de la seua modalitat en Esport Adaptat aquest passat 2018, durant la Gala del Esport de Borriana, demostrant una vegada més el gran potencial que té el jove borrianense.
La seua família i especialment els seus pares i germans, Loreto i Javier, estan molt orgullosos de la seua tenacitat i dedicació i Borriana pot afirmar que té una gran promesa en l'esport adaptat.