El saló de Plenaris de l’Ajuntament ha estat l'escenari escollit per a la presentació del llibre “Voluntad sin barreras” de la borrianenca María Victoria Sancha, que gairebé ha aconseguit omplir l'estància de gent interessada en el seu llibre. 

 

Junt a l'autora, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha agraït «la feina que gent com Marivi realitza en favor de l'eliminació de barreres arquitectòniques, i com aquesta novel·la pot servir d'inspiració per aquelles persones que cada dia s'enfronten i superen eixes dificultats». En la presentació, també ha volgut estar present Rafa García,  periodista i amic personal de l'autora. 

 

El llibre ens parla de la junta directiva de l'ONG “Eliminar barreres, tendir ponts”, dedicada a promoure i coordinar projectes destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en països del tercer món, està preocupada perquè no pot contactar amb els responsables de Wasi Kusi, un centre a Lima destinat a acollir i ajudar a xiquets i joves amb discapacitat, receptor de les ajudes econòmiques que ofereix l'ONG. Envien a Elena, una jove gerent d'un tanatori, i a Cristina, criminòloga en atur i usuària de cadira de rodes, a supervisar el projecte. Allí es van a trobar amb desagradables sorpreses que els van a portar a viure experiències que ni s'hagueren imaginat, a experimentar de primera mà com nostres capacitats superen les nostres limitacions. Un relat amb molta tensió, suspens i aventures.
María Victoria Sancha va nàixer a Barakaldo (Biscaia), encara que resideix a Borriana (Castelló) des de 1989. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Deusto i batxiller en Teologia per la Universitat Sant Vicent Ferrer de València. Ha exercit com a professora de religió, entre altres centres, en l'IES Jaume I de Borriana, durant dotze anys, fins a la seua jubilació en 2016.


Des dels setze anys forma part de la Fraternitat Cristiana de malalts i persones amb discapacitat. Participa activament en el món associatiu de les persones amb discapacitat, actualment col·laborant amb l'Ajuntament de Borriana.