L'alumnat d'Educació Primària ha participat en la iniciativa “Decora el col·legi”, coordinada per l'àrea d'Arts Plàstiques

Burriana( 21.12.23).-Amb l'arribada del Nadal, l'El Centre Municipal dels Arts Rafel Martí de Viciana i el CEIP Pare Vilallonga de Burriana han celebrat un taller de decoració nadalenca. Tot l'alumnat d'Educació Primària ha participat en la iniciativa “Decora el col·legi”, coordinada per la professora d'Arts Plàstiques del centre artístic Angie Vera.

Així doncs, el taller s'ha celebrat durant diverses sessions el mes de desembre. L'activitat ha consistit a elaborar unes estreles de cartolina en les quals els alumnes han escrit els seus desitjos per al nou any. A l'hora de decorar cada estrela, els alumnes han pogut posar en pràctica diferents grafismes apresos anteriorment en les sessions del taller artístic.

A més, els alumnes del CEIP Pare Vilallonga també han creat adorns tridimensionals, utilitzant la tècnica de la papiroflèxia. Com a resultat, amb les creacions de cada alumne, s'ha dissenyat una maxi garlanda que ha ocupat tot l'hall del centre educatiu.

Nous projectes en aquest col·legi

El Regidor de Cultura, Jesús Albiol, va visitar el col·legi, en companyia de la directora del CEIP Pare Vilallonga, Silvia Juan, i la directora del Centre Municipal dels Arts, Ana Llopis, per a conéixer el projecte de primera mà i compartir impressions. “És la primera vegada que realitzem un taller d'aquest tipus i estem molt satisfets amb el resultat. Considerem que és una iniciativa molt interessant i que amplia la nostra labor com a Centre Municipal de les Arts”, ha explicat Albiol.

 

Des del Centre Municipal dels Arts, han explicat que aquest no és l'únic projecte artístic que estan portant en el centre. A més del Taller d'Arts Plàstiques, des del mes de novembre, l'alumnat de Primària participa setmanalment en sessions de Dansa Educativa en les quals es dona a conéixer aquest art. Les classes, coordinades per la professora Nuria Leis, compten amb alumnes de diversos cursos i s'allargaran fins a final de curs.