• El dispositiu de vigilància establit pels agents del cos de seguretat, en coordinació amb la Guarderia Rural, assegurarà la correcta traçabilitat de la càrrega transportada i la prevenció de furts en les plantacions

Burriana (15.11.23).-  El servei psicopedagògic d'atenció a la infància de l'Ajuntament de Burriana (ADI), amb la col·laboració del departament de Jardí Artístic del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana, han organitzat una nova edició de “Juguem en família”, un compendi d'activitats dirigides als xiquets d'1 a 3 anys i a les seues famílies. Així doncs, el dissabte que ve 18 de novembre, de 10.15 a 12.00 hores, les aules Centre Municipal de les Arts de Burriana, acolliran estos tallers infantils.


Amb esta jornada educativa, des del ADI, “oferim recursos per a facilitar a les famílies la interacció positiva amb els més xicotets a través del joc, evitant oferir pantalles en una edat tan primerenca”. Amb tot, durant les activitats que s'han preparat, adults i xiquets gaudiran amb diferents propostes i recursos lúdics. I és que l'objectiu no és un altre que el de compartir junts joc i aprenentatge.

Per part seua, el regidor de Cultura, Jesús Albiol, destaca la importància de la jornada:”És fonamental facilitar des del Centre Municipal de les Arts la col·laboració entre totes dues regidories per a afavorir el desenvolupament infantil”. Albiol considera que esta jornada és, sens dubte, “perquè els xiquets descobrisquen activitats en companyia de la seua famílies”.

 

 


Tres tallers diferents en pro de la diversió en família


Per a la jornada lúdica, l'organització ha preparat tres tallers pels quals podran anar passant els assistents per grups: el racó “Juguem a ser...”, el racó “Experimentem amb les mans” i el racó “En moviment”. En les activitats, els xiquets i les seues famílies realitzaran activitats de joc simbòlic, comunicació, psicomotricitat i activitats sensorials.



Les persones que estiguen interessades a participar de les jornades lúdiques, poden inscriure's trucant al telèfon del ADI (964 033 208), de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores, o bé cridant al Centre Municipal dels Arts Rafel Martí de Viciana (964 033 230), de dilluns a divendres de 15.30 a 19.00 hores.