3 Cabrers Borriana

- L'obra d'improvisació es farà demà divendres 19 de novembre a les 18 hores al CMC la Mercè


Aquest divendres 19 de novembre a les 18 hores, la Biblioteca Municipal de Borriana celebra els 30 anys en la ubicació actual al CMC la Mercè amb l'espectacle de teatre infantil 3 Cambrers, de la companyia castellonenca Improplana Plus.

Es tracta d'un espectacle basat en la improvisació i l'humor, en què el mateix públic, entre el qual els més xicotets seran protagonistes, anirà demanant el títol de les històries que volen vore i els actors les improvisaran tot seguit, de i així serviran un exquisit i fresc menú d'arts escèniques.

Com ha explicat el regidor de l'àrea, Vicent Granel, “la idea és dinamitzar l'entorn de la biblioteca per a promocionar aquesta important institució de la ciutat, i més encara per als més menuts de casa, per a acostar-los a la biblioteca i a les seues històries”.

La representació s'emmarca en la programació trimestral de la regidoria de Cultura, en col·laboració amb l'Institut Valencià de Cultural (IVC). L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament i l'espectacle estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.