Lola Herrera en Burriana con 'Cinco horas con Mario'

La mítica actriu Lola Herrera serà la cap de cartell de la programació que la Regidoria de Cultura ha preparat per a l’últim trimestre de l’any, en què destacarà la participació de companyies punteres valencianes com Maduixa Teatre, amb teatre infantil, o la veterana Màgic 6, amb una obra musical per a tots els públics.

En l'apartat de dansa tindrà el protagonisme la jove companyia València Dancing Forward, amb peces dels millors coreògrafs actuals. La Regidoria de Cultura ja té tancada la programació i organitzada la venda d'entrades per a la tardor de 2019 pel que fa al teatre i la dansa.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat el treball realitzar per aconseguir obres d’aquest nivell que passen per Borriana i que tanquen un any cultural molt important en la nostra localitat.

El clàssic del teatre Cinco horas con Mario de Miguel Delibes, sota la direcció de Josefina Molina i la interpretació de Lola Herrera, arribarà a l'escenari del Teatre Payà el diumenge 27 d'octubre a les 19 hores.

La versió teatral de Cinco horas con Mario s'estrenà en 1979 i està considerada una obra cabdal de l'escena espanyola dels últims quaranta anys. Lola Herrera ha encarnat el paper de Carmen Sotillo en pràcticament la totalitat dels muntatges d'aquesta obra, que actualment està en cartell al Teatro Bellas Artes de Madrid.

La venda anticipada d'entrades s'iniciarà el pròxim dimarts dia 30 de juliol en horari de 10 a 13h en Buraudio al preu de 10€ platea en entrada general i de 7,5€ platea per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental. Les entrades d'amfiteatre tindran un preu de 8€ en entrada general i 6€ per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental.

Per altra banda, el 9 d'octubre d’enguany serà molt especial amb una de les primeres representacions de la nova obra de la prestigiosa companyia Maduixa Teatre: Lù. Un espectacle que combina la dansa, l'enginy i l'audiovisual, creat i dirigit per Joan Santacreu, amb Melissa Usina i Laia Sorribes sobre l'escenari. Recomanat per a espectadors a partir de 4 anys. A causa de les característiques tècniques de l'obra hi haurà dos funcions, una a les 18h i una altra a les 19.30h.

El divendres dia 22 de novembre a les 22.30h al Teatre Payà la jove companyia Valencia Dancing Forward presentarà l’espectacle VDF2019 que consta de peces de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània de coreògrafs de renom i de joves promeses.

Per al diumenge 15 de desembre a les 18h al Teatre Payà, la Regidoria de Cultura ha programat l'obra musical Descobrint l'illa del tresor de la veterana companyia de Cullera Màgic 6. Una representació que donarà pas a les activitats nadalenques.

La venda anticipada de les entrades per a aquests espectacles tindrà lloc en Buraudio amb els següents horaris i dates: del 30 de juliol al 9 d'agost, de dilluns a divendres de 10h a 13h; del 26 d'agost al 5 de setembre, de dilluns a divendres de 10h a 13h, i a partir del 16 de setembre, de dilluns a divendres de 10h a 13h i dimarts i dijous de 18h a 20h.