Burriana (03-03-24).- Esta vesprada s'ha celebrat la Cavalcada del ninot infantil, on els carrers de Burriana s'han omplit d'alegria i màgia amb la divertita i acolorida desfilada en el qual han participat els més xicotets de les comissions falleres.

A les 16h. s'ha donat inici a la cercavila des de la Plaça de la Generalitat fins a la Plaça 9 d’Octubre. Carrosses i comparses han realitzat el seu recorregut, tal com la nit anterior en la "cavalcada" adulta, mostrant les seues vistoses i enginyoses disfresses realitzades pels propis membres de cada comissió fallera.

La Falla Barri València ha guanyat el primer premi a la millor carrossa, mentres que la Falla Don Bosco s'ha alçat amb el premi al millor ninot de carrossa. Els guanyadors de les comparses i el personatge de la Cavalcada del Ninot es coneixeran demà en el Llar Fallera. 

En la tribuna oficial, situada al carrer de l’Escorredor, han pogut gaudir de la desfilada l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, junt a les seues Corts d'Honor i Dames de la Ciutat, membres de la corporació municipal i autoritats convidades.