El pròxim dumenge 11 de febrer, a les 11.00h, serà el càsting per a cobrir l'elenc

 

Burriana es prepara per a viure una nova edició de les Jornades Modernistes “Burriana, París i Londres” i, des del Centre Municipal de les Arts busquen actors i actrius aficionats que els apetixca formar part de l'elenc d'artistes que recrearà esta época i sumergirà a la ciutat en una fi de semana per al recort.

 

Aixina que, totes les persones que vullguen demostrar les seues capacitats teatrals i interpretatives estan citades el pròxim dumenge 11 de febrer, a les 11.00 hores, en el Centre Municipal de les Arts per a participar en el càsting de selecció. Per a això, no es requerix experiència prèvia. Lo únic que fa falta és tindre ganes de participar. Les proves selectives estan obertes a tot el públic major de 16 anys.

 

Una volta realisades les proves de selecció, el centre artístic oferirà classes gratuïtes i ensajos, dirigits per l'actriu i professora Rebeca Esquerre. Les sessions de preparació seran els dissabtes de matí (11.00-13.00 hores) i duraran fins a la primera fi de semana de juny, data prevista per a les Jornades Modernistes “Burriana, París i Londres”.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, destaca “l'importància de colaborar en Turisme i poder donar l'oportunitat, tant als veïns de Burriana com d'atres municipis, d'impulsar el seu potencial artístic a través de les classes del Centre Municipal de les Arts de Burriana i les representacions que es faran en les Jornades Modernistes”. Per la seua banda, l'edil de Turisme, Noelia Peris, agraïx la colaboració, a l'hora que anima a tot lo món a participar en este càsting: “Las Jornadas Modernistas Burriana, París y Londres ponen en valor la época dorada de nuestra ciudad y, por ello, contar la historia a través del teatro es una forma especial de darla a conocer”.

 

Per a participar en el càsting cal inscriure's en la web www.cmeviciana.es, en el mail secretaria@cmeviciana.es o de forma presencial en la Secretaria del centre artístic.