El divendres a les 16.00 hores de la vesprada, les seues majestats d'Orient efectuaran la seua entrada amb vaixell, en la zona de la llotja per a poder descarregar tots els regals.

Burriana (2.01.24).- Burriana està preparada per a la tradicional Cavalcada de Reis Mags que tindrà lloc divendres que ve 5 de gener. Així doncs, els xiquets que hagen escrit els seus desitjos en les cartes tindran una resposta presencial de les seues majestats d'Orient pels carrers de la ciutat.

Ja està tot preparat per a l'arribada dels Reis Mags i el divendres a les 16.00 hores de la vesprada, els Reis efectuaran la seua entrada amb vaixell, en la zona de la llotja per a poder descarregar tots els regals dels més xicotets. Cal destacar que quedarà habilitada la zona de concerts de l'Arenal Sound com a pàrquing de vehicles per a totes les persones que finalment vulguen desplaçar-se a rebre als Reis d'Orient en el Port de Burriana. A les 18.00 hores d'eixe mateix dia i com és habitual, donarà principi la tradicional Cavalcada, que enguany començarà el seu recorregut en el magatzem municipal en Avinguda Jaume I, on estarà habilitada la zona inclusiva per a xiquets amb autisme. Aquest recorregut continuarà fins a Carrer Almesias, passarà per Ronda Pere IV i seguirà cap als carrers més cèntrics de la ciutat com el Carrer Escorredor, El Raval, i finalment en la Plaça Major, on els Reis Mags baixaran de les seues carrosses i accediran al balcó de l'Ajuntament per a rebre de mans de l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, la clau de la ciutat que els permetrà durant la matinada accedir a totes les cases de Burriana on s'hagen sol·licitat regals.