L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb el regidor d'Educació, Alejandro Clausell, han visitat les instal·lacions

Burriana (8.11.23).- L'Ajuntament de Burriana ha recuperat els tallers per a adults en el Centre social Antonio Pastor que van ser paralitzats durant l'anterior legislatura. Estes activitats, van ser reclamades pels veïns durant més de dos anys a l'anterior equip de Govern sense obtindre resposta. Sobre este assumpte, fins i tot es va presentar una instància per registre el 16 de desembre de 2022, amb 800 signatures recollides per alumnes, mostra del suport de la societat de Burriana al conjunt de tallers que es venien prestant, que no sols contribueixen a desenvolupar unes destreses, sinó que fomenten la sociabilitat, la convivència i el benestar dels ciutadans.

“Este equip de Govern ha recuperat estos tallers perquè era una demanda veïnal i un compromís que adquirim abans de tindre responsabilitats en l'executiu municipal”, ha explicat l’alcalde, Jorge Monferrer Daudí, qui ha valorat que “continuem fent política útil per als veïns centrant-nos en resoldre els problemes reals dels veïns”.