Les actuacions de neteja i sanejament han començat pel Mercat Municipal i aquesta previst que durant les pròximes setmanes es realitzen actuacions en els centres educatius

Burriana (6.11.23).- L'Ajuntament de Burriana ha iniciat un nou Pla de Xoc de Neteja Integral, com el que s'ha dut a terme per tots els carrers de la ciutat durant els últims mesos, però en aquesta ocasió en tots els edificis públics. Es tracta d'un full de ruta específic, dissenyada juntament amb l'empresa concessionària Serveo Serveis S.A, per a millorar l'estat i conservació de tots els edificis de titularitat pública a Burriana. Una iniciativa que sorgeix després de diverses reunions amb l'empresa concessionària i traslladar-li les deficiències i retards respecte al contracte en les tasques per a endreçar els immobles que depenen directament del consistori. Igual que el Pla de Xoc de Neteja Integral, aquest reforç en el servei no suposarà cap cost per a les arques municipals, ja que serà a càrrec de l'empresa.

Entre les activitats i actuacions, de les quals s'han trobat deficiències durant els últims anys, són la neteja amb rotativa de sòls, neteja de volades i cristalls, desinfecció en banys, baranes, punts de llum, panells informatius, així com la retirada de cartelleria, adhesius i un altre tipus de restes acumulades en les façanes i la nul·la neteja als patis dels col·legis o del Casal Jove. El Pla de Xoc de Neteja Integral dels edificis va començar a la fi de la setmana passada en el singular Mercat Municipal i està previst que en les pròximes setmanes comencen les actuacions en els centres educatius.

“El temps on no es fiscalitzava la labor de les empreses concessionàries i els serveis que té contractat el Consistori ha arribat a la seua fi. Aquest equip de Govern exigirà un servei de neteja i sanejament dels edificis públics adequat i concorde al que els veïns de Burriana mereixem”, ha valorat l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí.