Burriana participa en la campanya «Bon profit», organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i patrocinada per la Caixa Popular, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Universitat i Ocupació de la Generalitat Valenciana i la Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament.

 

 

En què consisteix?

 

«Bon profit» pretén promoure els productes de proximitat, alhora que fomenta el vocabulari gastronòmic valencià a través d’un repte culinari en què pots participar mitjançant les xarxes socials. La campanya posa a la disposició de les persones participants tres ingredients particulars del nostre territori:

 

- Ametles torrades especiades D’Armela, del Maestrat (Tírig).

- Crema de xufa i cacau, de l'Horta Nord (Rocafort).

- Aspencat, del Comtat (Muro d'Alcoi).

 

 

Com pots participar?


  1. Envia un correu electrònic a aviva@burriana.es amb el teu nom i número de telèfon. El personal municipal t’indicarà quan pots vindre a recollir els teus ingredients (les unitats són limitades).

 

  1. Cuina el teu plat o segueix alguna de les receptes facilitades per la FVMP, a través del seu canal de YouTube:


– Crema d’ametles amb bonítol fumat: https://www.youtube.com/watch?v=PONexcT_hB0)

– Espumós de xufa i cacau: https://www.youtube.com/watch?v=YmIFHEA7lfQ)

  1. Puja un vídeo o imatge del resultat de la recepta a les teues xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram). No oblides mencionar l’Ajuntament de Burriana amb l’etiqueta #BonProfitFVMP.