La nova furgoneta adaptada per a persones amb mobilitat reduïda tindrà un cost per a les arques municipals de 16.189,80 euros anuals

Burriana (21.10.23).- L'Ajuntament de Burriana ha renovat el vehicle per a prestar el servei de transport adaptat en el municipi. La nova furgoneta, adquirida en règim de lloguer, esta adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i tindrà un cost per a les arques municipals de 16.189,80 euros anuals. El vehicle, una Ford Transit Kombi de 130CV, procedent de l'empresa Malco Digital Group S.R.L, millorarà el servei de transport adaptat de persones amb mobilitat reduïda per als residents a Burriana que ve oferint el Consistori de manera conjunta amb la Federació províncial de COCEMFE Castelló durant els últims anys.

“L'Ajuntament de Burriana està centrat en millorar tots els serveis socials que ofereix el municipi”, ha valorat la regidor de Serveis Socials, Isabel Monfort, qui ha explicat que “el rènting del nou vehicle adaptat ofereix més seguretat i comoditat als usuaris”.