• L'Ajuntament de Burriana ofereix els 4 llocs vacants en el mercat i renova 13 empreses concessionàries per un període de 5 anys

Burriana (14.09.23).- L'Ajuntament de Burriana aposta pel comerç de proximitat amb la renovació de 13 empreses concessionàries per un període de 5 anys en el Mercat Municipal. A més, el Consistori ofereix els 4 llocs vacants en el mercat, que són compatibles amb els productes de fruita i verdura, uns béns peribles que escassegen en l'edifici municipal, i que s'han convertit en una vertadera petició veïnal. “Els quatre llocs nous del mercat podrien ser la solució a la falta de fruita i verdura que estan demanant els veïns de Burriana”, ha valorat a regidora de Comerç, Consum i Mercats, Suni Fandos. Des del Consistori, l'edil Suni Fandos ha mantingut una ronda de trobades amb els titulars dels llocs del Mercat Municipal per a informar i traslladar els detalls del possible projecte d'obres d'adequació i millora de l'edifici, que segueix pendent de l'obtenció d'una subvenció.

“Des del Consistori estem treballant en el present del Mercat Municipal amb l'ampliació de llocs i serveis de manera immediata per a millorar l'oferta de productes als veïns de Burriana. També, estem planificant el seu futur amb la renovació de 13 empreses concessionàries per als pròxims 5 anys”, ha explicat la regidora.