L'Ajuntament crearà una plaça de tècnic de turisme per a potenciar i augmentar el rendiment d'aquesta àrea

Burriana (14.08.23).- L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha rebut aquest dilluns al vicepresident segon de la Diputació de Castelló i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, amb l'objectiu de posar en comú totes les accions que es desenvoluparan conjuntament amb la Diputació de Castelló per a la promoció turística de Burriana. A més, l'Ajuntament habilitarà una plaça de tècnic de turisme per a potenciar i augmentar el rendiment d'aquesta àrea.

Un dels principals temes de la conversa ha sigut la implantació d'hotels que faciliten el creixement del turisme a la ciutat. En aquest punt adquireix especial importància l'inici del Pla Director de l'Arenal, que contempla la construcció hotelera, de la mateixa manera que el projecte de Sant Gregori. En cas necessari, el consistori realitzarà modificacions puntuals en el Pla General que permeten la ubicació d'hotels en la zona marítima. També s'estudiaran altres opcions de pernoctació com el càmping o el ‘caravanning’.

Al seu torn, durant la trobada s'han comentat les diferents opcions que té Burriana per a convertir-se en una indústria turística de futur, entre elles el turisme nàutic, a través del qual es posa en valor de la costa de Burriana mitjançant una programació que inclou una gran varietat d'activitats esportives. D'altra banda, s'ha destacat el projecte “Burriana Ciutat de Museus”, una alternativa turística que permet desestacionalizar el turisme de sol i platja per a crear un atractiu de caràcter cultural durant tot l'any.