Burriana (07.08.23).- L'Ajuntament de Burriana ha reactivat aquesta setmana el pla de xoc de neteja integral de la ciutat després de la finalització del festival Arenal Sound. Demà dia 8 d'agost començaran els treballs en la zona marítima per a reforçar el sanejament dels sectors més pròxims a l'espai on es va celebrar l'esdeveniment musical.

Seguint amb la dinàmica habitual, es retiraran els vehicles dels barris indicats en les notificacions del consistori, començant aquesta vegada per la zona Grau, concretament l'Alcúdia de Veo, Suera, Benet XIII, Joan Miró, Gandia, Carles I des de Constitució fins a Vicente Cañada Blanch, Oropesa, Vicente Cañada Blanch des de Camí Fons fins a Carrer Costur i Av. Constitució des de Tales fins a Costur.

El dimecres, començaran els treballs de neteja a Malva-rosa, Suera, Tales, Carles I des d'Av. Mediterrània fins a Constitució, Jaume Roig, Almenara, Peñíscola, Vilavella, Cullera, Borriol, Av. Constitució des d'Almenara fins a Vicente Mestre Asensio i Av. Maestro Rodrigo des de Costur fins a Vicente Mestre Asensio.

El dijous, els carrers que seran netejades en profunditat seran l'Av. Maestre Rodrigo i Av. Constitució fins a la carretera del Grau. Carretera del Grau des de rotonda Vicente Cañada Blanch fins a Av. Mediterrània, Benicarló, La Llup, Lucrecia Boris, M. Salvador, la Plaça Estany del Colombri .Vinaròs i Andrea Doria.

Per al dia 11 d'agost als carrers on es procedirà a actuar seran El Fanal, Les Terrases, Estany Alger, Isaac Peral, Villamil i James Michener.

Finalitzant la tercera setmana del pla de xoc de neteja integral el dissabte 11 des de Vicente Cañada Blanch des de la Carretera del Grau fins a Camí Fons, Benicassim, Formentera , Jules Verne i carrer Amistat.

Així fins a completar la neteja i sanejament en els 13 sectors en els quals es divideix el pla d'actuació, que es realitza amb tècniques com l'aigualeig amb cubes, escombratge intensiu o neteja amb mànegues a pressió amb detergent, a través d'una sèrie de recursos com ara un camió cisterna, barredora, hidrolimpliadora, la brigada municipal i un camió  renta contenedors.