Amb la finalitat d'analitzar el contracte actual i explorar oportunitats per a millorar la qualitat dels serveis proporcionats, una de les principals promeses de govern que atén les peticions dels burrianenses

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha dut a terme una reunió amb representants de FOBESA, empresa encarregada de la neteja i desinfecció de carrers en el municipi, amb el propòsit de revisar el contracte vigent i posar en marxa un pla de xoc que retorne a la ciutat la neteja tan demandada per la ciutadania.

Seguint amb una de les principals promeses de govern, Monferrer busca una contraproposta per part de l'empresa responsable que incloga mesures per a enfortir i optimitzar el servei de neteja i desinfecció en el municipi.

L'objectiu d'aquesta reunió és treballar de manera conjunta i constructiva, amb la finalitat d'establir un diàleg fluid que permeta aconseguir millores significatives en la neteja i desinfecció dels carrers, promovent així un entorn més saludable i agradable per a tots els veïns de Burriana.

L'alcalde ha assenyalat: "És fonamental assegurar un entorn net i segur per als nostres ciutadans, alguna cosa que portàvem mesos destacant”. “Ara, al capdavant del consistori, estem treballant activament per a donar forma a les nostres propostes i buscar solucions que permeten millorar la qualitat dels serveis de neteja i desinfecció a Burriana", ha afegit.