L'Ajuntament s'ha reunit amb l'Associacions de Veïns de la zona marítima per a canviar el punt de sol·licitud d'aquests permisos i ampliar l'horari per a major comoditat dels residents

A partir del próximo lunes, se podrán solicitar en la Tenencia de Alcaldía hasta el 28 de julio en horario de 10.00h a 13:00h y de 16.00h a 18.00h

L'Ajuntament de Burriana ha canviat el punt d'acreditacions d'aparcament per a veïns, de cara a la celebració del festival Arenal Sound 2023, i ha ampliat l'horari d'atenció al públic per a major comoditat dels residents. Els permisos es podran sol·licitar a partir del pròxim dilluns en la Tinença d'Alcaldia fins al 28 de juliol en horari de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 18.00h.

A més, el consistori ha prioritzat i duplicat les zones d'estacionament per a veïns a fi de millorar les ubicacions i garantir el benestar dels residents, delimitant també una zona d'estacionament per a motos enfront de l'Hotel Aloha i una zona d'estacionament per a taxis enfront de Merca Platja.

Tant per a la zona del Grau/Malva-rosa, com la del Port, cal recordar que, en cas de sol·licitar l'acreditació per primera vegada, es requerirà un document que acredite la residència en la zona d'influència, com un rebut de l'aigua, llum, telèfon, contracte de lloguer o un altre. Per a més informació, poden contactar al 964 513 311.