Grup de Trobada

Dimarts que ve, el CMC La Mercè de Borriana acollirà la presentació del nou Grup de Dones que s'ha volgut llançar des de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament. El grup té com a principal objectiu el de reunir dones de la localitat al voltant d'un cafè per a dur a terme diferents activitats i així tractar de fomentar la seua participació activa en el municipi, alhora que es treballen diferents aspectes com l'autoestima o l'apoderament de la dona.
Tal com explicava l'Agent d'Igualtat de l'Ajuntament de Borriana, que serà l'encarregada de coordinar i portar endavant les sessions del grup, «tenim ja preparades diferents activitats i fins i tot visites a diferents punts de la ciutat i a altres localitats veïnes, però volem que la programació definitiva isca del mateix grup perquè responga a les inquietuds de les dones». Per això, serà dimarts que ve 5 de febrer i a partir de les 15.00 hores quan tinga lloc la primera de les sessions en la qual, precisament, es donaran a conèixer els objectius i perquès de la Creació del Grup i es començaran a recollir eixes idees i suggeriments de les participants. Així, aquest grup no solament servirà per a crear xarxa i donar veu a les dones de Borriana que en ell participen, sinó que també en funció dels seus interessos podrà servir per a ajudar-les en la prop d'ocupació, en la participació en diferents activitats o per a tractar temes d'actualitat.
La regidora de l'àrea d'Igualtat a Borriana, Maria Romero, es mostrava «molt satisfeta pel treball que s'està realitzant des de l'àrea i en particular per la creació d'aquest Grup de Dones de Borriana com així testifica la major participació en les activitats i el fet que ja hi haja 30 dones interessades a participar».