• El dia 8 de desembre donarà principi l'encesa de llums i la Fira del Comerç de Nadal.

  • L'entrada per a conéixer al Pare Noel i als seus elfs juntament amb els 2 rens arribats del Pol Nord és totalment gratuïta

  • El concert de Gisela el 27 de desembre serà un dels punts forts de les festes nadalenques

 

Burriana (27.11.23).- L'Ajuntament de Burriana, a través de les regidories de Festes, Comerç, Turisme i Via Pública conviden a viure el nadal i visitar l'emblemàtica “Casa de Papá Noel” de la ciutat. Unes festes úniques, en les quals enguany veurem a Burriana carregada de llums i ambient nadalenc on els més xicotets gaudiran de la fantasia, la il·lusió i l'encant propi d'estes dates. Esta edició té un calendari replet d'actes, on el 8 de desembre donarà principi l'encés llums, que s'ha ampliat per a dotar de major espectacularitat lumínica la ciutat, i arrancarà també la Fira del Comerç de Nadal.

Una altra de les activitats més esperades, és la visita a la “Casa de Papá Noel”, que comptarà també amb un minitaller de joguets, que es trasllada per uns dies des del Pol Nord fins a Burriana. L'Ajuntament ha donat suport a la gran iniciativa de l'empresa Satine, on han unit esforços per a aconseguir que enguany siga inoblidable per als xiquets i les xiquetes que visiten la capital de la Plana Baixa. Una proposta que cada any té major acolliment, i que la regidora de Festes, Paloma Boix, ha enaltit “perquè demostra el vertader esperit nadalenc i l'enorme il·lusió que tenen els més xicotets per entregar les cartes al Pare Noel”. Així, el Pare Noel obrirà les portes de la seua casa a Burriana la vesprada del divendres 22 i el dissabte 23 de desembre, perquè els xiquets li entreguen els seus desitjos per escrit en mà, i puguen fer-se una foto per a tindre un bonic record. Durant eixes jornades, els més xicotets podran gaudir a més d'una visita per l'interior de la casa que compta amb un taller, una minifábrica de joguets, i la companyia de elfs i rens. A més d'activitats en l'exterior on trobaran un contacontes, un taller d'escriptura de cartes o un espectacle de marionetes.

Així mateix, una altra de les grans sorpreses per a enguany durant el calendari de desembre, és que Burriana estarà carregada de cites culturals, com el musical de Shrek, el ballet del “Cascanueces”, el Concert de la Banda Simfònica, entre altres, i tots en el teatre Payà.

Una de les cites més esperades és el concert de Gisela, que el consistori ha organitzat aprofitant que la mítica companyia de dibuixos animats Disney compleix enguany un segle d'història i de màgia. La capital de la Plana Baixa acollirà el concert 'La Veu de Disney' de la coneguda artista Gisela, autora dels temes de pel·lícules com Frozen, Peter Pan o Encantada. A més, el concert serà d'entrada gratuïta i tindrà lloc el 27 de desembre, en ple ambient nadalenc, en la Plaça Major.