• El nou parc caní estarà allunyat dels habitatges per a evitar les molèsties ocasionades durant els últims anys als residents de la zona


Burriana.- (14-04-24). L'Ajuntament de Burriana ha iniciat les obres del nou parc caní que se situarà en l'Avinguda del Transport. Mitjançant la coordinació de les regidories d'Obra Pública i Via Pública dels edils, Juan Canós i Mario Trullen respectivament, el nou espai es traslladarà i estarà allunyat dels habitatges per a evitar les molèsties ocasionades durant els últims anys als residents de la zona de Plaza l’Hereu.

 

D'esta manera, l'equip de Govern arranca la recta final per a solucionar les demandes que els veïns van traslladar a l'ajuntament, durant l'anterior legislatura, per les contínues molèsties que genera tindre el parc caní a escassos metres dels habitatges, incloent les males olors i l'entrada contínua de pols en les llars, juntament amb sorolls constants i lladrucs a altes hores de la matinada que impedixen el descans dels residents.

 

Unes obres que comencen després de la cessió gratuïta de la parcel·la de 1013 metres quadrats per un període de 42 mesos prorrogables, situada en l'Avinguda Transport. El consistori ha assumit el compromís de mantindre i conservar la parcel·la, així com d'escometre en la mateixa únicament les obres pròpies de condicionament com a parc caní. Les actuacions per a finalitzar el nou parc caní estan previstes que finalitzen a la fi del pròxim mes de maig, i una vegada estiga en funcionament, es procedirà al desmantellament de l'actual instal·lació situada en Plaza de l’Hereu.

 

Este equip de Govern continua treballant per a traslladar, a la major celeritat, el parc caní a una zona que permeta el descans dels veïns i acabe amb les molèsties generades durant la passada legislatura i que no van obtindre cap mena de resposta per part de l'anterior executiu”, ha valorat el regidor d'Obres Públiques, Juan Canós. Així mateix, l'edil de Via Pública, Mario Trullen ha defés “la proximitat i rapidesa a donar resposta als verdaders problemes dels ciutadans” així com a “complir un objectiu compartit dels integrants del nou Govern municipal”.