Les revistes triades són Illa de l'editorial Bromera, Llegim de la Fundació Bromera, Mètode d'Universitat de València i la Revista Cendra de Grup Fallers de València

Burriana (14.12.23).-L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Promoció Lingüística, liderada per la regidor, Paloma Boix, ha apostat per fomentar les revistes en valencià i la seua lectura en tots els edificis públics de la ciutat augmentant de manera considerable el nombre de publicacions a la disposició dels veïns. A partir d'ara, es farà lliurament d'exemplars de Illa de l'editorial Bromera en tots els centres de titularitat pública, mentre que, fins al moment, només es repartien en els centres educatius de la localitat. També, des d'aquest moment estaran les revistes, Llegim de la Fundació Bromera, Mètode d'Universitat de València i la Revista Cendra de Grup Fallers de València a la disposició dels veïns a la Biblioteca Municipal. A aquestes publicacions cal sumar els llibres de l'editorial burrianenca Dylar idònies per a les diferents etapes d'infantil i primària que arribaran als centres educatius.

“Aquest equip de Govern aposta pel foment i la lectura de les nostres llengües. Per això, hem augmentat el nombre de revistes en valencià a la disposició dels ciutadans i també els llocs als quals es repartiran aquestes noves editorials triades per l'executiu municipal”, ha explicat la regidor de Promoció Lingüística de Llengües de la Comunitat Valenciana, Paloma Boix.