El consistori organitza una acció artística que implicarà la comunitat educativa i el treball es podrà contemplar en les façanes del mercat municipal.

Burriana (9.11.23).- L'ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha programat una sèrie d'activitats per a commemorar el 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les Dones. A l'acte, han acudit l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, la regidora de Serveis Socials, Isabel Monfort, a més d'altres membres de l'equip de Govern juntament amb Julia Vera com a representant de Very Veritas. Amb el lema “desconstruïm per a construir" des del Consistori a més de visibilitzar la problemàtica també es pretén fer una reflexió com a societat perquè de manera col·lectiva es puga revertir la situació de violència que pateixen moltes dones. Amb la finalitat de conscienciar sobre la violència sobre la dona es realitzaran una sèrie d'accions dirigides als centres educatius com a tallers de prevenció de violència sobre la dona, contacontes i diverses accions educatives. Entre elles, cal destacar una acció artística, dirigida per Very Veritas i realitzada per l'alumnat del municipi i entitats del tercer sector, el resultat i el treball del qual es podrà contemplar en les façanes del mercat municipal per a conscienciar sobre l'actual situació i com podem evolucionar feia una societat més igualitària. A més, hi ha prevista una obra de teatre dirigida al públic en general. D'altra banda, es realitzaran diferents xarrades sobre prevenció dirigides per a entitats socials i el veïnat Plaza Tomás i Valent.

“L'Ajuntament de Burriana està compromés a erradicar la violència sobre la dona i a conscienciar a la societat perquè de manera col·lectiva es puga revertir la situació actual que pateixen moltes dones pel fet de ser-ho”, ha valorat la regidor de Serveis Socials, Isabel Monfort.