L'enquesta serà clau per a desenvolupar el document estratègic que marcarà el camí cap a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador de la ciutat.

Burriana (03.11.23).- L'Ajuntament de Burriana avança en l'elaboració de la seua Agenda Urbana 2029, a través d'un qüestionari de participació ciutadana i l'elaboració d'un document estratègic que marcarà el camí cap a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador de la ciutat. La missió de l'Agenda Urbana de Burriana és la de concretar un full de ruta que incorpore aquells projectes i actuacions que permeten a la ciutat liderar un model de desenvolupament capaç de generar noves oportunitats per a persones i empreses. També facilitarà la captació de fons europeus, especialment els pertanyents al Programa Operatiu pluriregional d'Espanya (POPE 2021 – 2027).

Davant la importància dels canvis que desenvoluparà la ciutat en els pròxims anys, s'ha obert un procés per a conéixer l'opinió de la ciutadania, donant l'oportunitat de participar als veïns a través un qüestionari disponible en la pàgina web del consistori i en les xarxes socials de l'ajuntament, la finalitat principal del qual és conéixer les impressions de la població sobre la situació actual del municipi.

“La nostra agenda urbana sorgirà del consens amb la ciutadania i els agents socials, que permetrà fer front als reptes econòmics, socials i ambientals posant en el centre a les persones. Burriana serà una ciutat més amable amb el ciutadà, sostenible i sensible als reptes del futur amb l'objectiu prioritari de convertir atractiva turísticament a Burriana”, ha valorat l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí.