• Durant la sessió plenària s'ha produït la pren possessió de l'edil del Partit Popular Francisco Jesús Capdevila Traver i s'han designat els dies de festes locals 2024

Burriana (31.08.23).- L'Ajuntament de Burriana ha aprovat en Ple Ordinari sol·licitar al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana el preceptiu dictamen previ a acordar la resolució del contracte d'obres de la construcció del nou centre d'ensenyament IES Jaume I de Burriana. Durant la sessió plenària s'ha produït la presa de possessió de l'edil del Partit Popular Sr. Francisco Jesús Capdevila Traver i la designació dels dies de festes locals per a 2024.

L'equip de Govern ha sol·licitat al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana el preceptiu dictamen previ a acordar la resolució del contracte d'obres de la construcció del nou centre d'ensenyament IES Jaume I de Burriana amb la mercantil Acciona Construcció, finançat per la Generalitat Valenciana amb càrrec al programa Edificant, per l'incompliment de la seua obligació contractual de realitzar l'obra en els terminis parcials pactats per a l'execució successiva del contracte. En aquest sentit, l'Ajuntament de Burriana ha exercit el seu dret de demanar al suprem òrgan consultiu de la Comunitat Valenciana, un dictamen sobre la situació actual del contracte per a la construcció de l'IES Jaume I de Burriana.

A més, després de l'eixida de la regidora de Sanitat, Salut i Transparència Eva Suárez per a ocupar el lloc de directora general d'Atenció Primària de la Generalitat Valencià, ha pres possessió com a regidor a l'Ajuntament, Francisco Jesús Capdevila Traver, que les passades eleccions va concórrer en el número 9 de la llista electoral del Partit Popular. El recentment nomenat regidor, Francisco Capdevila (25-12-1985) compta amb Formació Professional en Protètic Dental i és empresari del sector ceràmic. El ple ha tractat altres assumptes com la designació dels dies de festes locals per a 2024 que seran el dia 3 de febrer, la Festivitat de Sant Blas, i el dia 18 de març, Dilluns de Falles.

Així mateix, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí ha valorat “positivament” el canvi que està experimentant Burriana amb el nou equip de Govern. “Burriana ha passat de ser una ciutat governada des de la improvisació a convertir-se en un municipi gestionat amb planificació, rigor i mirant cap avant. Una gestió que revisarà cada contracte i euro públic en favor dels interessos dels veïns i establirà les bases per a pujar-se a la locomotora econòmica que suposa convertir a Burriana en una ciutat amb futur”, ha afegit.