La sessió també ha aprovat la designació de l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, com a representant de l'Ajuntament en el Consell d'Administració de la mercantil Reciplasa

Burriana (26.07.23).- L'Ajuntament de Burriana ha aprovat en ple ordinari una modificació de crèdit de 976.150€ per a despeses generals que permeten dur a terme millores significatives en el municipi. La sessió també ha donat llum verda a la designació de l'alcalde, Jorge Monferrer Daudí, com a representant de l'Ajuntament el Consell d'Administració de l'empresa pública encarregada del tractament i recuperació de residus sòlids urbans, Reciplasa.

Amb el romanent de tresoreria aprovat es destinaran partides pressupostàries a importants accions com el manteniment i conservació de vies públiques, 145.000 euros; manteniment i conservació de col·legis públics, edificis culturals i instal·lacions esportives, 78.200 euros; i àrees com a turisme, amb 30.000 euros o cultura, on es destinaran 26.000 euros, entre altres.

El ple ha tractat altres assumptes com la designació de representants municipals en òrgans col·legiats o la pròrroga del contracte de subministrament d'energia elèctrica i servei de gestió energètica i manteniment amb garantia total de les instal·lacions d'enllumenat públic de Borriana, amb l'empresa Ferrovial Construcció SA, fins a la formalització del nou contracte, previst en un termini de 4 mesos, és a dir fins al 31 de desembre de 2023.

Així mateix, en relació als salaris dels components de l'equip de govern, s'ha fet una modificació respecte a la dedicació de la regidora María Isabel Monfort, qui cobrarà únicament per assistència a plens i comissions en renunciar a la seua dedicació parcial del 75%. Això suposa un estalvi total de més de 50.000€  en sous per a l'Ajuntament de Burriana en comparació amb l'anterior legislatura.

D'altra banda, el Partit Popular, Compromís i PSOE s'han unit en la moció presentada sobre els drets del col·lectiu LGTBI+ de Burriana.