L'Ajuntament ha organitzat un operatiu de 543 serveis de Policia Local per a la próxima edició del festival celebrat en la zona marítima de la localitat, 12 més que en 2022

Burriana (12.07.23).- L'Ajuntament de Burriana ha ampliat el nombre de dispositius de seguretat durant la celebració de l'Arenal Sound 2023. En aquest sentit, l'operatiu del festival suposarà la realització de 543 serveis de Policia Local, enfront dels 531 de l'any passat.

L'operatiu de la Policia Local s'articula al voltant de quatre objectius fonamentals: garantir la mobilitat de visitants i veïns, ja que el festival preveu aforaments de fins a 60.000 persones; activar un Pla d'Emergències per a esdeveniments extraordinaris, amb una sèrie de recursos sanitaris, de prevenció d'incendis, seguretat i salvament marítim o minimitzar en la mesura del possible l'impacte negatiu sobre la convivència i la qualitat de vida de la comunitat veïnal, per a aixè el consistori ha incrementat els espais reservats d'estacionament per als residents de la platja. A més, s'han creat dues zones noves en la Av Mestre Rodrigo i en la Av Mediterrània/Port.

El termini de sol·licitud d'acreditacions ja està obert, les persones interessades a adquirir els permisos de les zones d'aparcament poden acudir a la Tinença d'Alcaldia fins al 28 de juliol en horari de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 18.00h.

Finalment, un altre objectiu del cos de Policia Local de Burriana és implementar mesures de col·laboració amb la resta de forces i cossos de seguretat per a garantir que totes les mesures de seguretat es compleixen d'acord amb el projecte presentat per l'empresa organitzadora. A l'anterior cal sumar l'exercici propi de les funcions de policia administrativa (venda ambulant i control d'activitats, entre altres).

Així mateix, aquest mes s'han incorporat 19 nous agents, 4 motocicletes més, dues cedides per l'Ajuntament de Vila-real i altres dos de propulsió elèctrica de recent adquisició, sumat a dues ambulàncies de reforç contractades per l'Ajuntament que donaran suport al dispositiu sanitari.

S'instal·laran diferents punts violetes amb personal de voluntariat a la disposició de totes les persones que puguen necessitar ajuda durant els dies de celebració del festival.