Calendari d'Events

"LÚ" MADUIXA TEATRE

Categoria
Cultura
Quan es produïx?
Dimecres, 9. Octubre 2019, 18:00
Hora
18:00-
2019-10-Cartell-LU-Maduixa.jpg

El 9 d'octubre serà molt especial enguany amb la nova producció de la prestigiosa companyia de Sueca Maduixa Teatre: Lù. Repetim, lany passat vam rebre el mateix dia a Maduixa amb Mulier: Premi Arts Escèniques Valencianes a la millor ballarina, composició musical, direcció coreogràfica, Premi Deventer Award com a contribució a les arts de carrer, Premi Umore Azoka al millor expectacle i Premis Max a la millor composició musical i millor espectacle de carrer Premi Moritz a la millor estrena de la Fira de Tàrrega.

Lù es un nou espectacle que combina la dansa, l'enginy i l'audiovisual, creat i dirigit per Joan Santacreu, amb Melissa Usina i Laia Sorribes sobre l'escenari. Amb un títol que en xinès significa “camí” aquest muntatge ens introdueix en la màgia i la poesia d'aquest món plàstic a partir punts, línies i formes. I també de les pintures d'estil puntillista de la japonesa Yayoi Kusama, que són una de les fonts d'inspiració d'aquesta obra. Recomanat per a espectadors a partir de 4 anys.

Preu: 5 €


Degut a les característiques tècniques de l'obra hi hauran dues funcions. Aforament limitat a 100 espectadors per funció degut a les característiques de l'espectacle.

Info. Extra
Localització 
Teatre Payà
Mapa