Calendari d'Events

Concert de Victor Manuel: Casi nada está en su sitio, Tour 2018-2019

Categoria
Cultura
Quan es produïx?
Divendres, 26. Abril 2019, 21:30
Hora
21:30-
2019-04-Cult-CartellVictorManuel.jpg

«Mai havia escrit tantes cançons seguides. No sé que em va passar, però ara i sempre, la qual cosa que més feliç em fa és escriure cançons. Vaig començar passat el nadal i van anar eixint com a cireres enganxades d’una cistella. Cada cançó nova li arribava immediatament a David San José –productor, arreglador perquè preparara una maqueta, quan anava per la díhuit em va preguntar si pensava fer un doble, li vaig dir que no i vaig continuar component unes quantes mes fins que vaig decidir parar i em va costar treball, durant dies vaig caminar sense saber que fer amb la meua vida. Tot això que conte em va ocórrer entre el 10 de gener i el 23 de març del 2018. Tinc una il·lusió semblant a quan vaig veure als meus fills fer els primers passos i se m’anaven els braços cap a ells per a evitar que caigueren.

Així em sent hui. Editar un treball amb cançons noves és com un nàufrag en una illa deserta que llança una botella al mar amb un missatge dins. A veure a qui li arriba.

Totes les cançons escrites tenen el seu lloc, i parle –com no- d’Astúries...» 


Preu: 60 € (+ 2,5 € despeses gestió) platea primeres files.

         45 € (+ 2,5 € despeses de gestió) platea.

         35 € (+ 2,5 € despeses de gestió) amfiteatre.


Venda anticipada d’entrades: yalastengo.com, Discos Medicinales i Discos Ritmo (Castelló) i Buraudio (Borriana). En les taquilles del teatre dues hores abans del concert.

Info. Extra
Localització 
Teatre Payà
Mapa