Calendari d'Events

La bella dorment pel Ballet de Moscú

Categoria
Cultura
Quan es produïx?
Dijous, 20. Desembre 2018, 20:30
Hora
20:30-
2018-12-Ballet Moscu.jpg


El Ballet de Moscú dirigit per Timur Fayziev, es presenta de nou al Teatre Payà per representar, en esta ocasió, La bella dorment. Ballet amb música de Piotr Ilich Txaikovsky i coreografia de Marius Petipa, que és un dels més destacats del repertori de ballets clàssics i habitual de les millors companyies. 
“En la cort del Rei Florestan, se celebra el bateig de la Princesa Aurora, la fada Lila i altres fades han sigut convidades, excepte la fada Carabosse, a qui Cantalabutte, el mestre de cerimònies ha oblidat convidar. Indignada, Carabosse realitza un encanteri malèfic, “Quan la Princesa complisca 16 anys, es punxarà amb l'agulla d'un torn de filar i dormirà durant 100 anys”. El malefici es trenca quan la fada Lila compta el succeït al Príncep Desiré i este besa a Aurora. Per a celebrar les noces entre Aurora i Desiré es preparen alegres festejos on ballaran personatges de coneguts contes. Un cèlebre conte es converteix en ballet. La teua oportunitat de veure ballet que agrada a xiquets i a adults per igual.”

Preu: 25 € (més 1’50 € de despeses de gestió) platea 

         20 € (més 1’50 € de despeses de gestió) amfiteatre

Venda anticipada en www.yalastengo.com i en Buraudio (Escorredor nº 58) en horari matinal de 9 a 13 h. En les taquilles del Teatre dues hores abans de la representació.

2018 12 Ballet Moscu

Info. Extra
Localització 
Teatre Payà
Mapa