Foto de MARIA CRISTINA RIUS CERVERA

MARIA CRISTINA RIUS CERVERA

2a Tinent d'alcalde
Regidora delegada en
  • Hisenda
  • Interior

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Tinent d'Alcalde
JUNTA DE GOVERN LOCAL Membre
CONSELL ESCOLAR DEL COL·LEGI D' EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA 'FRANCESC ROCA I ALCAIDE' Membre

Dades personals

Funcions

La Regidoria d'Hisenda és la responsable de la gestió dels recursos econòmics municipals, la recaptació dels tributs i el control del gasto públic a través del departament d'Intervenció. L'elaboració del pressupost anual municipal així com el control de la seua execució i liquidació, la gestió de diverses fonts d'ingressos municipals, l'elaboració de les Ordenances fiscals que regulen els preus públics i taxes per la prestació de servicis o la gestió tributària a través del Departament de Recaptació dels impostos de caràcter municipal, són les tasques fonamentals de l'àrea d'Hisenda.

Altres càrrecs

Membre del Consell Escolar CEIP Roca i Alcaide i membre del Consell del Comerç. Regidora pel PSPV-PSOE des de 2005, formació en la qual milite i de la que sóc Secretària d'Administració de l'Agrupació Local de Borriana i membre del Comité Provincial.

Formació

Tècnic Especialista en Administració i Comerç Idioma: Francés, Nivell Avançat B2, Certificat per l'EOI

Experiència professional

En 1987, 2 anys com a administrativa en el Dpto. d'Exportació d'un magatzem de cítrics. Des de 1989 i actualment, Responsable dels Departaments d'Administració i Comptabilitat en una empresa local.

Ressenya personal

Nascuda a Borriana, el 16 de juliol de 1965. Casada i amb dos filles.